Nieuw: Versnelde ontwikkeling van persoonlijk leiderschap in 2 dagen. 

BrainRouting is 100% objectief en hiermee doorbreek je moeiteloos ongewenste patronen.

Nieuw: Versnelde ontwikkeling van persoonlijk leiderschap in 2 dagen. Tot 1000X sneller leren zonder zoekwerk van jezelf of je coach.

BrainRouting is 100% objectief en hiermee doorbreek je moeiteloos ongewenste patronen

Maak altijd betere keuzes en groei persoonlijk en zakelijk

Wil je weten wat BrainRouting voor jou kan betekenen? Boek dan een kort kennismakingsgesprek, dan vertel ik je graag meer.

Moeilijk te geloven?

Dat snap ik! Maar ik kan je beloven dat je er geen spijt van zult krijgen als je nog heel even verder leest. BrainRouting geeft de mogelijkheid om iets te leren binnen enkele uren waar je normaal weken of maanden over doet.

In Nederland profiteert er al een selecte groep leiders en ondernemers van deze mogelijkheid om elke dag automatisch de beste keuzes maken, zelfs in uitdagende en stressvolle situaties.

Hierdoor:

 • ervaren ze meer rust en voelen ze zich gelukkiger
 • bereiken ze meer in de samenwerking met anderen
 • vergroten ze hun zelfvertrouwen en persoonlijke effectiviteit

Ervaringen van anderen

Zoals onze deelnemer Sandra die sinds de training bij Be More You automatisch toepast wat ze heeft geleerd. Een groot verschil ten opzichte van andere trainingen die ze al eerder heeft gedaan.

Als hoofd Bedrijfsvoering en Clustercontroller bij de gemeente Rotterdam krijgt ze nu moeiteloos directie, medewerkers of collega’s mee met meer zelfvertrouwen en zonder twijfels.

Zij is niet de enige die haar ongewenste patronen, negatieve gedachten en emotionele blokkades los gelaten heeft. Er zijn al meer dan 1250 deelnemers geweest die BrainRouting allemaal 100% aanbevelen.

Beoordeeld met een 9,3 door 1250+ deelnemers

Ik zat altijd vooral in mijn hoofd. Gisteravond heb ik voor het eerst van mijn leven een rustig hoofd gekregen.

Aartjan van Erkel, beruchtste copywriter van Nederland

'Ik had dringend behoefte aan meer focus. Mijn gedachten gingen alle kanten op en lange concentratieblokken waren bijna onmogelijk. Tijdens het traject bij Be More You ontdekte ik een 'knopje' waarmee ik alle onrust kon uitzetten. Voor het eerst van mijn leven had ik een rustig hoofd. Dat knopje is bij me gebleven en ik kan focus nu 'aanzetten'. Goud waard.

Door dagenlang hard te trainen zijn er emotionele blokkades uit het verleden opgelost en heb ik mijn hersens tot rust weten te krijgen. Ik ben nu in staat om een soort meditatieve staat op te roepen waarbij ik alleen maar voel en niks erbij denk. Een enorm gevoel van aanwezig zijn. Ik zat altijd vooral in mijn hoofd maar heb nu als het ware een radiozender gevonden in mijzelf waar ik op kan afstemmen waardoor alles rustig wordt.

Toen ik dat merkte schoot ik vol gisteren, want ik wist niet dat het kon. Heel bijzonder om mee te maken en goud waard om mezelf veel beter te gaan concentreren en in flow te komen. Ontzettend bedankt.'

Ik vind het effect van deze training op mezelf, mijn privé– en zakelijke omgeving ronduit verbluffend. Hierdoor komen de kwaliteiten en creativiteit van alle medewerkers veel meer tot hun recht en worden er betere resultaten behaald binnen ons bedrijf. Dit terwijl het op dit moment in mijn leven drukker is dan ooit tevoren. Van mijn gezin hoor ik ook dat ik “echt thuis” ben (in plaats van verzonken in gedachten of aan het werk).

Piet van Vugt // CEO Pink Elephant

De belangrijkste doelstelling voor mijn training was om meer voldoening te halen uit de kwaliteit van het door mij geleverde werk. Ik ervaar nu iedere keer weer dat de weg naar negatieve gedachten definitief is afgesloten.  Ik geniet van complimenten van anderen en reflecteer mijn eigen functioneren nu veel objectiever. Missie geslaagd: bevrijd van onnodige zelfkritiek!

Monique Ooms, // Gespreksleider, dagvoorzitter, presentator en tekstschrijver

Ik heb een beter en breder inzicht gekregen in wat er om me heen gebeurt en hoe ik daar mee om kan gaan. Hierdoor reageer en acteer ik bewust, maar door de training inmiddels ook vanzelf anders in bepaalde situaties dan voor de trainingen. Hierdoor heb ik meer rust voor mezelf gecreëerd en kan ik beter dingen loslaten. 

Frank van Donk // Directeur Schadegarant

Met volledige aandacht veel meer in het hier en nu. Ik moet minder, heb minder zelfkritiek en ervaar meer moed

Eelco Liebrand // Portfolio Manager HR Solutions, Unit4

Een bijzondere ervaring die me volledig in balans heeft gebracht! Ik voel me rustiger en ervaar de kwaliteit van "leven in het hier en nu".

Joël van Dorst, // Eigenaar FYLO Advies B.V. en Senior Adviseur VTH at Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Directe feedback van je eigen hersenactiviteit
De tweedaagse training bij Be More You was inspirerend, vernieuwend en confronterend.

Pjotr Hoekstra // Group HRD Manager, Royal Boon Edam International

Van jagen naar genieten
Ik ben besluitvaardiger en heb vertrouwen in de toekomst zonder te jagen.

Lianne Ebbinkhuijsen // Serial Entrepreneur, Business Strategist, Leadership Consultant

Deze training gaat naar de essentie.
Dit is het fundament van echt zelfinzicht en transformatie.

Yuri van Geest // Co-author & Co-owner of Exponential Organisations

De trainingen van be more you hebben mijn leven op veel vlakken positief veranderd. Een hiervan is mijn relaties met andere mensen. In de trainingen heb ik geleerd om mijzelf niet te verliezen op het moment dat er iets gebeurt, bijvoorbeeld als ik met iemand samenwerk.

Jonathan van Melle // Programma manager Intercultural Learning Lab

Het is alsof je een ander perspectief aanneemt en dingen waar je normaal snel een mening over hebt vanuit een andere hoek kunt bekijken. Voor mij betekent dat minder oordelen, minder aannames en minder streng zijn voor mezelf en voor anderen.”

Marit Op de Beek // Psycholoog, Consultant 

De training heeft paden geopend waarvan ik het bestaan niet wist. Ik sta nu dichter bij mijn gevoel en ik kan erop vertrouwen. Vanuit dat vertrouwen vaar ik nu mijn eigen koers richting balans en geluk.

Cecile Arnold 

Het heeft bijgedragen aan het verminderen van spanning bij activiteiten buiten mijn comfort zone; ik pak met meer vertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid, zaken op die niet direct “mijn kopje thee zijn”. Met gezonde spanning soms, maar dat is oké.

Eva Visser // Sectorinstituut Transport en Logistiek

Uniek in Nederland

De unieke BrainRouting methode zorgt ervoor dat jij je leven versneld kan transformeren op een manier die je nog nooit voor mogelijk hebt gehouden.

Niemand anders in Nederland biedt deze methode aan.

De makkelijkste manier om uit te vinden hoe dit voor jou kan werken is door een gesprek met ons te boeken.

1000x meer leerervaring

Alles wat er in je leven gebeurt, gaat over gedrag en de gevolgen ervan. Dus als je jezelf en je bedrijf wilt verbeteren, moet je de kwaliteit van je gedrag verbeteren.

Verandering is moeilijk en spannend voor onze hersenen, daarom denken we dat positieve gedragsverandering heel lang duurt en dat je daarvoor door veel weerstand heen moet.

Met BrainRouting krijg je directe feedback van je eigen hersenactiviteit waardoor je wel 1000x meer leerervaring hebt, dan anders mogelijk zou zijn

Hoe werkt het?

Je traint altijd individueel, samen met jouw BrainRouting Expert. De extreem versnelde persoonlijke ontwikkeling is mogelijk door de voortdurend feedback die je krijgt op basis van je eigen hersenactiviteit.

Je ontdekt vlot waar jij vastloopt en hoe je dit kan doorbreken en veranderen. Je ontdekt wie je werkelijk bent als je je oude triggers achter je laat en je nieuwe gedrag de boventoon laat voeren.

Praktische informatie

Doorlooptijd
2 opeenvolgende dagen met tussenliggende hotelovernachting


Aantal deelnemers
volledig 1-op-1 maatwerkprogramma

Startmogelijkheden
Wekelijks


Locaties trainingscentrum

• Berg en Dal (bij Nijmegen)
• Driebergen (bij Utrecht)

Investering
2-daagse training € 2995,-
Exclusief hotel & catering € 275,-

Alle bedragen zijn ex btw.

Automatisch betere keuzes

In je hersenen zitten allemaal verbindingen die je kan zien als paden. We hebben allemaal gedragspatronen die niet passend of onproductief zijn.

Door middel van BrainRouting is het mogelijk om te meten wanneer je hersenen automatisch betere keuzes maken en wanneer je oude niet gewenste hebt losgelaten.

Bewandel binnen 2 dagen automatisch nieuwe paden in je hersenen.

Deze positieve verandering is echt definitief.

Mijn nieuwe hersens, zoals ik ze noem, hebben er voor gezorgd dat ik vooral veel ben gaan voelen.

DAVID DE KOCK, OPRICHTER VAN 365 DAGEN SUCCESVOL | SPREKER | SCHRIJVER

‘Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na mijn Be More You training. Ik ervaar de kwaliteit van "leven in het nu", waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was.

Sinds de Be More You training onderneem ik samen met mensen: alle initiatieven die ik nu ontplooi, ontwikkel ik op 50/50 basis met mijn partners. Ik werk nu alleen met A-spelers, die beter zijn op bepaalde gebieden dan ik, en ondersteun ze in hun ontwikkeling en groei. Ik merk dat deze andere insteek tot een totaal andere energie en resultaat leidt. Iedereen wordt er beter van: mijn partners, onze klanten en ik!

Mijn nieuwe hersens, zoals ik ze noem, hebben er voor gezorgd dat ik vooral veel ben gaan voelen.

DAVID DE KOCK, OPRICHTER VAN 365 DAGEN SUCCESVOL | SPREKER | SCHRIJVER

‘Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na mijn Be More You training. Ik ervaar de kwaliteit van "leven in het nu", waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was.

Sinds de Be More You training onderneem ik samen met mensen: alle initiatieven die ik nu ontplooi, ontwikkel ik op 50/50 basis met mijn partners. Ik werk nu alleen met A-spelers, die beter zijn op bepaalde gebieden dan ik, en ondersteun ze in hun ontwikkeling en groei. Ik merk dat deze andere insteek tot een totaal andere energie en resultaat leidt. Iedereen wordt er beter van: mijn partners, onze klanten en ik!

Hoe zou het voor jou zijn om automatisch betere en passende keuzes te kunnen maken?

Dat je makkelijk in staat bent om te reageren op je omgeving vanuit rust, balans en helderheid. Daardoor kan je ook makkelijker meer bereiken in de samenwerking met anderen.

Wil je weten wat BrainRouting voor jou kan betekenen? Boek dan een kort kennismakingsgesprek, dan vertel ik je graag meer.

Marco Karman - Founder Be More You

Ik wil je graag uitnodigen om een gesprek te boeken om jouw situatie te bespreken. Hierbij geef ik je inzicht in hoe BrainRouting jou kan helpen.

Samen kijken we naar:

 • Welk resultaat je in jouw situatie kan verwachten binnen 2 dagen
 • Hoe je succesvol kan transformeren naar impactvol gedrag
 • Hoe werkt onze niet-goed-geld-terug garantie

Met individuele breintraining en professionele coach in 2 dagen gegarandeerd succes.

Wat levert BrainRouting op?

 • Gerichte energie en aandacht
 • Helderheid en kracht
 • Focus op het hier en nu
 • Zelfvertrouwen en effectiviteit
 • Rust in je hoofd
 • Betere keuzes maken

Vergeet ingewikkelde programma’s en trainingen…


Ga met BrainRouting direct naar de kern.

Ook als je al genoeg gedaan hebt en nog steeds op zoek bent naar blijvend resultaat.
BrainRouting helpt je om met minder moeite meer plezier en meer impact te maken.

Meer weten? Plan dan vrijblijvend een advies gesprek.

 • Zevenheuvelenweg 48A
  6571 CK Berg en Dal
 • 088 - 7654 100